Mobilna aplikacija BL TEATAR

Aplikacija BL teatar, razvijena od strane kompanije Prointer, omogućuje Vam da pratite repertoare u banjalučkim pozorištima te rezervišete karte za aktuelne predstave.

Aplikacija uključuje sva aktivna pozorišta na teritoriji grada Banja Luka – Narodno pozorište RS, Dječije pozorište RS, Gradsko pozorište Jazavac, Nevid teatar, DiS teatar, i Banjalučko studentsko pozorište.

Postoje tri načina da saznate informacije o predstavama – odabirom željenog pozorišta na čijoj stranici će Vam se prikazati sve aktuelne predstave, odabirom kalendara na kojem ćete dobiti obilježene termine kada se u nekom od pozorišta igraju predstave te na stranici Premijere gdje možete vidjeti termine svih predstojećih premijernih izvođenja.

Nakon što odaberete predstavu koja Vas interesuje, kako biste rezervisali karte sve što treba da uradite jeste da kliknete na dugme Rezervacija, zatim popunite podatke u formularu, odaberete datum i to je to. Potvrda o rezervaciji će Vam doći na mail koji ste unijeli u formularu.